Top Party Tent DISTRIBUTIE van Euro-Prinz in Nederland

* 5 JAAR onderdelen GARANTIE *

Professionele tenten zoals systemen voor Quick Setup, vindt u een grote keuze Euro Prinz. Uw distributeur voor Nederland van, paviljoenen, vouwen tenten, snelbouwtent, promotionele tenten, enz. biedt verschillende tenten maten en variaties. Uw partytent, Paviljoen, zoals de vouwtent Vouwpavillon en gemakkelijk en eenvoudig online bestellen.

Wij zijn leverancier en landelijke distributeur van eenvoudige, mobiele en modulaire dakbedekking en uitrusting, geschikt voor evenementen in alle soorten
Deze evenementen, prive-feestje of een barbecue op een warme zomermiddag of hetzij commerciële, meerdaagse evenement. Voor al deze mogelijkheden biedt EURO Prinz oa. Vouw tenten en paviljoens in verschillende kleuren en maten.

Een bijzonder kenmerk van het bedrijf is de focus op brede en aanpasbare tent voor commerciële evenementen, alsook praktische perifere producten, zoals Folding tabels en warmte lampen gemaakt en in opbergbaar aluminium koffers.

Wat doet het bedrijf?
Tijd en weer, een feit dat wordt duidelijk wanneer men kijkt naar de economie in Nederland:
Hun kracht en de groei is nog steeds afkomstig uit de traditionele middenklasse!
In de middelgrote bedrijven zijn niet te delen over waarden, maar waarden als bruikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar de inventieve geest, sociaal engagement en niet in het minst de tevredenheid van klanten - bijvoorbeeld door middel van een open oor voor hun werkelijke behoeften en de beste service - zijn belangrijke indicatoren voor succes. En het is niet de marktprijs.
EURO PRINCE is een goed voorbeeld. De track record van onze middelgrote, door de eigenaar beheerd bedrijf dat zich heeft gevestigd in de afgelopen vijf jaar en met succes in de markt voor het vouwen van tenten, paviljoens en hun systemen, is overtuigend: Dus zijn we erin geslaagd door middel van een bovengemiddelde groei binnen een half jaar naar de top , en zelf een landelijk bekende landelijke en zelfs "merk" te worden op de markt.

Wij leveren de volgende maten:

3x3 - 3x4,5 - 3x6

Verschillende kwaliteiten:

Profi-Classic - Profi-Business - Profi-Premium

Verscheidende kleuren:

Wit - Zand - Geel - Oranje - Blauw - Groen - Rood - Bordeaux - Terracotta - Zwart.

Promotietent:

bedrukking - van reclame in uw kleuren - snel leverbaar

Garantie:

5 jaar GARANTIE op de onderdelen.

Uw vakhandel geeft u het advies.

<<<<>>>>

Maandag 8.00 uur tm 20.30 uur Vrijdag

Zaterdag 10.00 uur tm 13.00 uur

Staat er een artikel er niet bij, bel ons Tel 0543533872

  • Vouwtenten 60 sectent
    Vouwtenten 60 sectent
© 2007 - 2018 TOP Easy up Partytenten Making copy’s by means of photocopy, preentscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel